Posicionamiento web y Alta en buscadores

: :  Carta
ENTRANTS PEIXOS CARNS POSTRES CAÇA VINS NEGRES VINS BLANCS VINS ROSATS CAVES

CAÇA
Filet de cèrvol a la crema de mango 20,00€
Cassola d'arròs caçador (conill, guatlla, i colomí) 17,00€
Cívet de porc senglar al perfum de xocolata 17,00€
Perdíu sencera del país estofada amb ceps i micuit d'ànec 22,00€

La nostra carta es basa prevalentment en la cuina tradicional catalana i de mercat, i estem especialitzats en la temporada de caça. Disposem de tota mena de plats típics catalans; peixos, carns i un àmpli ventall de vins i caves.

 

Carrer d'Avinyó, 56 BARCELONA 08002 Telf. 93 301 16 47 Fax. 93 301 85 62
www.restaurantpitarra.cat - info@restaurantpitarra.cat - Avís Legal