Posicionamiento web y Alta en buscadores

: :  Carta
ENTRANTS PEIXOS CARNS POSTRES CAÇA VINS NEGRES VINS BLANCS VINS ROSATS CAVES

POSTRES
Crema catalana amb ventall artesà 4,50€
Gelat de xocolata i menta amb crema de xocolata 4,50€
Pastís tatin de poma perfumat al Calvados amb xocolata 5,00€
Gelat de xocolata a l'antiga amb fruites del bosc 4,50€
Gelat de biscuit i turró a la crema de xocolata 5,00€
Sorbet de menta fresca a la crema de xocolata 4,50€
Gelat de violeta a la crema de plàtan 5,50€
Sorbet de mandarines de Sòller dins d'una tulipa de xocolata a la crema de mango 4,50€
Sorbet de llimona dins d'una tulipa de xocolata amb xarop de fruita de la passió 4,50€
Gelat de gingebre amb gingebre confitada amb crema de mango 4,50€
Trufes gelades artesanes amb nata i crema de mokka 5,00€
Assortiment de rePosteria fina 5,00€
Pinya natural al gust (Kirsch, Ratafía o Cointreau) 5,00€
Sorbet de marc de cava dins d'una tulipa de xocolata amb crema de mokka 5,00€
Pastisset de mousse de taronja amb crema de fruita de la passió 4,50€
Formatge d'ovella 6,00€
Coulant de xocolata calenta amb contrast de gelat de vainilla i un toc de canyella 5,50€

La nostra carta es basa prevalentment en la cuina tradicional catalana i de mercat, i estem especialitzats en la temporada de caça. Disposem de tota mena de plats típics catalans; peixos, carns i un àmpli ventall de vins i caves.

 

Carrer d'Avinyó, 56 BARCELONA 08002 Telf. 93 301 16 47 Fax. 93 301 85 62
www.restaurantpitarra.cat - info@restaurantpitarra.cat - Avís Legal