Posicionamiento web y Alta en buscadores
: :  Carta
ENTRANTS PEIXOS CARNS POSTRES CAÇA VINS NEGRES VINS BLANCS VINS ROSATS CAVES

CARNS
Cuixa de cabrit rostida al forn amb patates fornera i xampinyons 20,00€
Magret d'ànec rostit amb figues i salsa de bolets de temporada 15,00€
Entrecot de vedella al gust (a escollir graella, roquefort, pebre verd o salsa d'anxoves) 19,00€
Confit d'ànec amb poma rostida dins d'un farcellet de pasta de full 14,00€
Filet de vedella al gust (graella, roquefort, pebre verd o salsa d'anxoves) amb guarnició 21,00€
Steak tartar al gust 23,00€
Farcellet de confit de conill al coulís de bolets de temporada 13,00€

La nostra carta es basa prevalentment en la cuina tradicional catalana i de mercat, i estem especialitzats en la temporada de caça. Disposem de tota mena de plats típics catalans; peixos, carns i un àmpli ventall de vins i caves.

 

Carrer d'Avinyó, 56 BARCELONA 08002 Telf. 93 301 16 47 Fax. 93 301 85 62
www.restaurantpitarra.cat - info@restaurantpitarra.cat - Avís Legal