Posicionamiento web y Alta en buscadores
: :  Carta
ENTRANTS PEIXOS CARNS POSTRES CAăA VINS NEGRES VINS BLANCS VINS ROSATS CAVES

PEIXOS
BacallÓ a la basca 16,00€
Calamarsons de platja a la planxa amb all i julivert i all-i-oli 12,00€
Sarsuela de peix i marisc 29,00€
Graellada de peix i marisc 28,00€
Orada sencera a la graella amb patates al forn i all-i-oli 19,00€
Suprema de turbot a la graella amb cebetes caramelitzades 21,00€
Gambes de la costa a la planxa amb all i julivert 22,00€
Suquet de rap al all cremat amb clo´ses i gambes 21,00€
BacallÓ a la graella amb cap i pota 17,00€
Filet de tonyina amb clo´ses i gambes a l'infusio de vi negre 16,00€
Llenguado a la meuniŔre amb ametlles i gambes 19,00€

La nostra carta es basa prevalentment en la cuina tradicional catalana i de mercat, i estem especialitzats en la temporada de caça. Disposem de tota mena de plats típics catalans; peixos, carns i un àmpli ventall de vins i caves.

 

Carrer d'Avinyˇ, 56 BARCELONA 08002 Telf. 93 301 16 47 Fax. 93 301 85 62
www.restaurantpitarra.cat - info@restaurantpitarra.cat - Avís Legal