Posicionamiento web y Alta en buscadores

: :  Arrelats

L’Ajuntament de Barcelona va otorgar-nos el passat dia 5 de maig de 2006 la distinció d’establiment “Arrelat a la Ciutat”, en motiu del qual es va descobrir una placa davant la porta del nostre restaurant.

Entre els mèrits que ens han fet valedors d’aquesta distinció, destaquen la recuperació de la història i l’obra del poeta i dramaturg que s’exhibeix a totes les parets de la nostra casa: des del primer volum de poemes publicat l’any 1875 fins a dibuixos originals del monument que en Pitarra té a La Rambla realitzats per l’arquitecte modernista Pere Falqués.

Un altre dels merits ha sigut mantenir pràcticament intacta la distribució interior de l’establiment, tal i com la tenia l’artista.

Jordi Portabella, el tinent d’alcalde i president de l’Institut del Paisatge Urbà destacà que “el guardó d’”Arrelat” no només és un reconeixement al seu compromís amb el barri i amb la seva clientela habitual –artistes, intel•lectuals i polítics- sino també a la recuperació d’un bocí de la cultura catalana tan important com el que escrigué Pitarra”.

 

Carrer d'Avinyó, 56 BARCELONA 08002 Telf. 93 301 16 47 Fax. 93 301 85 62
www.restaurantpitarra.cat - info@restaurantpitarra.cat - Avís Legal